Uitgebreid assortiment

Keuleers & Co is een echte verpakkingsspecialist. U vindt bij ons dan ook alle mogelijke houten verpakkingen voor het vervoer van uw goederen: kisten (open of dicht), kratten, multiplex kisten, palletten, bodems, coilpalletten, glasverpakkingen, meubelkisten, …

Uitgebreid assortiment

Hoge kwaliteit

Met onze jarenlange ervaring weten we perfect waaraan een kwalitatieve houten verpakking moet voldoen. De keuze voor hoogwaardige materialen, moderne productie-installaties en medewerkers met kennis van zaken is voor ons een evidentie en voor u een garantie op kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Maatwerk voor grote en kleine series

Uw producten zijn uniek! Daarom zorgen wij voor een houten verpakking op maat. Zowel voor grote als kleine series zorgen wij voor de perfecte kostenbesparende verpakking met de juiste beschermingsgraad.

Maatwerk voor grote en kleine series

Totaalservice

Als schakel tussen u en uw klanten, doen wij meer dan enkel het produceren en leveren van de juiste houten verpakkingen. Wij komen uw goederen ter plaatse opmeten, verpakken en klaarmaken voor verzending. Indien gewenst beheren wij zelfs uw voorraad houten verpakking op afroep in ons magazijn.

Totaalservice

Partner die meedenkt

U bent de expert in uw branche, wij zijn de expert op vlak van houten verpakking. Samen met u bepalen we op basis van uw budget en de fragiliteit van uw producten, de ideale verpakking.

Partner die meedenkt

Flexibele levertermijnen

Wij begrijpen dat het soms snel moet gaan. Dankzij onze grote voorraad aan houten materialen kunnen wij elke houten verpakking onmiddellijk maken. Dringende leveringen of reparaties binnen de 24 uur zijn geen enkel probleem.

Flexibele levertermijnen
houten-verpakkingen

Verpakkingen en diensten

Onze houten verpakkingen zorgen voor een perfecte bescherming tijdens het vervoer van uw producten. Wij maken niet alleen standaardpalletten en -kisten, maar maken ook uw glasverpakkingen en meubelkisten op maat. Lees meer: Verpakkingen en diensten

bodems

Bodems en paletten

Keuleers & Co produceert houten bodems en paletten in verschillende formaten voor een snelle en goedkope verplaatsing van uw producten. Lees meer: Bodems en paletten

kisten

Kisten

Voor een veilig transport van al uw goederen zijn houten kisten de beste keuze. Ze zijn stevig, milieuvriendelijk, makkelijk te hanteren en snel leverbaar. Keuleers en Co maakt houten verpakkingskisten op maat. Lees meer: Kisten

kratten

Kratten

Onze houten kratten zijn uiterst geschikt als kostenbesparende verpakking voor het weg-, lucht-, en zeetransport van al uw goederen. Met hun conventioneel, stapelbaar ontwerp en robuuste uitvoering zijn ze erg praktisch in gebruik. Lees meer: Kratten

"Keuleers volgt nauwgezet onze productietekeningen met respect voor de vereiste lengte- en breedtetoleranties. Eigenlijk kunnen we hun vrachtwagen bijna blindelings en in vol vertrouwen lossen."

 

 

 

 

Ivo Van Slagmolen

Logistieke afdeling Aleris, Duffel

"Als toeleveringsbedrijf voor de after market in de automotive, hebben wij geregeld piekmomenten. Keuleers speelt daar perfect op in. Ze reageren zeer snel, met kennis van zaken en met topkwaliteit."

 

 

 

 

 

Albert Leroy

Packaging process manager Federal Mogul Corporation,

Aartselaar.

"Wij maken metalen dichtingen op maat. De kleine formaten gaan in kartonnen dozen, voor de grote gebruiken we houten kisten die Keuleers & Co nv voor ons op maat maakt. De uiterst korte leveringstermijnen en de flexibiliteit zijn de sterkste troeven van Keuleers & Co nv. Zelfs als er bij ons iets fout loopt, doen ze niet moeilijk, maar lossen dat mee op."

Paul Van den Broeck

Managing director HTMS, Mechelen.

Locatie

Berlaarbaan 100,

2820 Bonheiden

Uren

Werkplaats: 7-12u & 13-17u

Bureel: 8-12u & 13-17u

Zaterdagvoormiddag van 8-12u

Contact

+32 (0)15 560 590

info@keuleers.be