Duurzaamheid in de sector en op de werkvloer

Bij Keuleers & Co streven we naar vooruitgang in duurzame houtverwerking. Onze werkwijze is ontworpen om onze impact te minimaliseren, terwijl we de hoogste kwaliteit leveren. Sluit jij je aan bij onze visie over duurzaamheid en innovatie? We informeren je graag over onze oplossingen en hoe we samen kunnen werken voor een groenere toekomst.

Duurzaamheid bij Keuleers & Co
Duurzaamheid bij Keuleers & Co
Duurzaamheid bij Keuleers & Co
duurzaamheid bij Keuleers & Co

De kracht van duurzaam hout

Hout als verpakkingsmateriaal speelt een cruciale rol in de strijd tegen klimaatverandering. Het is een hernieuwbare bron die, met verantwoorde bosbouwpraktijken, bijdraagt aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer.

Houtproducten vereisen minder energie tijdens de productie en hebben een lagere CO2-voetafdruk dan niet-hernieuwbare alternatieven. Hergebruik en recyclage van houten verpakkingen staan centraal bij ons, waarbij we afval verminderen en bijdragen aan een circulaire economie.

Meer ontdekken? We staan voor je klaar

Keuleers & Co erkent dat elke stap in de levenscyclus van hout belangrijk is voor het milieu. We passen een methode toe waarbij de milieu-impact van onze materialen wordt geëvalueerd en verbeterd waar mogelijk.

Deze aanpak zorgt ervoor dat we producten leveren die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen maar ook aan internationale duurzaamheidsstandaarden, waaronder de Europese strategie voor bosbouw 2030.

duurzaamheid bij Keuleers & Co