Verpakkingen > stuwhout & kaleerhout

Stuwhout en kaleerhout oplossingen

Wanneer het aankomt op het veilig en stabiel vervoeren van jouw goederen, biedt Keuleers & Co een betrouwbare steun met ons assortiment stuwhout en kaleerhout. Onze toewijding aan vakmanschap zorgt ervoor dat jouw lading, groot of klein, met de grootste zorg behandeld wordt tijdens het transport.

Stuwhout en kaleerhout

Een uitgebreid en veelzijdig aanbod

Onze voorraad van stuwhout en kaleerhout – inclusief plaatmaterialen zoals plywood, osb, hardboard, betonplex, en diverse balken, planken, en spieën – is uitgebreid en veelzijdig, klaar om aan alle mogelijke behoeften te voldoen.

Perfect voor containerstouwing en met mogelijkheden in alle diktes en lengtes, verzekeren we dat jouw goederen onberispelijk hun bestemming bereiken. Bovendien is ons hout voorzien van heat treatment conform de ISPM15 norm en voorzien van de correcte markeringen, waardoor jouw producten wereldwijd veilig verzonden kunnen worden.

stuwhout en kaleerhout bij Keuleers & Co
stuwhout en kaleerhout bij Keuleers & Co
stuwhout en kaleerhout bij Keuleers & Co

Keuleers & Co voor jouw premium oplossing

Wil je meer weten over hoe Keuleers & Co jouw lading kan beveiligen met onze premium stuwhout en kaleerhout oplossingen?

Neem vandaag nog contact met ons op! Ons deskundige team staat klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en samen te zorgen voor een veilige reis van jouw goederen.

Stuwhout en kaleerhout bij Keuleers & Co